Tuesday, May 10, 2011

PALATTTT !!!

satu sen pon tade da dalam wallet nie.na tggu gaji masuk akhir bulan 6 ?? mmg ta palat lak.celah mane sial ?? aku na makan ape tggu bulan 6 tu.nie baru awal bulan 5 kot.jangan na mendajal aku la gile.aduhhhaiii.merayu aku da macam anjing kurap at kau mintak di bayar gaji.sbb aku sngat na memerlukan wang.AKU NAK BAYAR WET EXAM AKU SIALLLLLL !!! sedih sial idop aku.na mintak at ibu pinjam wet dlu pehhh jangan arap la aku berani en.mmg ta laaa.menangis aku kenang idop aku makin ssh nie.saket pale bgun2 tido ari nie.yang paling best na ngadu at sayang.tade respon langsung.fakkk uh.terasa gile.untung uh sayang u da ade life u.errr.untung saya ade adik beradik tersayang saya nie putput.ucuk mia,noniey,n oby gegel.AHAHA.aku baru je kenal n rapat ngn diorg p bnyk fun maa sama diorg.even sayang mane tah ilang.thanx la kan.



diorg je yang tenang an aku n try carik keje satu ari yang dapat 50 hengget tuk bayar duit exam aku.ngeee );.mintak2 la ade doe. makan aku ta kesah laa. tape laa. yang penting exam tu. AKU TANA REPEAT SEM BABIIIII !!! aduiii.pening la pikir. nie dgn na exxam ag.penat aku pikir kan.mintak2 pointer aku terbaik laa.jgn uh jahanam lagi.tolong laaaa. uhhh palat kan idop sya.dugaan sebenarnye.terima jelah kenyataan.aku nie drhaka nie.sbb tu jadi cm nie idop.ssh ta bertempat jadi nye.fakkk laaa.haa tgk tu tgh2 ssh ckp fakk pulak en.bkn na mngucap en.ape uhh aku nie.menyedihkan la diri aku nie.


study la aku sebelum di study kan.da la sem nie sangat ssh meyhhh.kepada sape2 yang mendajal aku tu en.aku push korang masuk neraka ta kua2. babi wat aku tension je. sabo jelahhhhhhhh :)


sidajalMONA :)

No comments:

Post a Comment