Sunday, May 22, 2011

orang penting

manusia yang sangat aku sayang.makan tido terberak terkencing dengan dia.pehh sumpah sayang.die half la dlm life aku.sbb die uh tunggak aku tuk stay KL nie.lau ikot aku da benti da study sbb sgt seksa hidup wet tade nye.mkn peh berkais aku.tp aku ta kurus sbb ade nye die yang suap menyuapi aku bg gemok cm nie.aku ingat an korang la.please uh jangan rampas die dari aku.sebab die la BF GF aku sampai ble2.aku sentiasa doa at tuhan die uhh kwn 1st n last aku.aku hope gile.takan ade musibah ta baik landa aku ngn die.sbb aku ta na ade rse bnci at die.tp tambh2 sayang.sumpah nges lau die tade dekat ng aku.sbb mgkin jodoh aku ngn die.ta leyh pisah. MOK sumpah aku sgt sayang kau :) aku akn sentiasa ade setiap side kau put.aku akn usaha jgk menjdi sahabat yang kau bole harapkan.aku akn tlg kau if kau ssh.sbb aku ssh kau sentiasa ngn aku.kau leyh arapkan aku mok :) sentiasa,ingt tu <3


SITI FAIQA PUTERI TAJUDDIN 

Kedua manusia yang aku sayang.dia laa nyawa kedua aku.die laa sglanya.AMIN.doa2kan la seribu ke sejuta kebaikan tuk aku ngn die.aku betul2 harapkan die.die seperti si put.sgt jaga aku.mkn pon suap menyuapi oleh mereka nie.sungguh sayang ooo.sumpah.baru kenal dan baru na bersama.mcm2 dugaan jugak aku hadap dgn die.tapi tuhan lebih bnyk membantu.tuhan sentiasa memberi peluang terhadap hbgn kitorang.alhmdulillah kitorang face mslah uh tenang jgak laa.dan ini aku ingat kan.please la jgn rampas die jugak.sgt penting jugak die dlm life aku. SAYANG sumpah sayang u sgt2. :) i akan sentiasa bg semangat at you k sayang tuk you harungi idop you.lau you ssh i akn tlg.sbb i susah you tlg i. selagi you dlm life i selagi tu i akan usaha yang terbaik tuk you ngn i oke :)


NORAZRUL AZIZI


sumpah saya nges
menaip ini story maa :'(

Thursday, May 19, 2011

my HELL !!


shhhhhhhssssssss !!!!
syurga menjemput neraka memanggil , menggigil nama dibisik
he said 'iloveyou' terkicau kicau rasa jiwa 
am i the rite one for you ???????????
take a step take a journeyyy
think about other things going happen if im with you
its disaster or fucking heaven :P
im gonna fucking holly shit miss you when you not around
pehhh.ape sial aku merepekkk nie .
da da da SAYANG ILOVEYOU

Wednesday, May 11, 2011

sume na jadi BODOH sgt kan

Perfect by nature 
Icons of self indulgence 
Just what we all need 
More lies about a world that 

Never was and never will be 
Have you no shame? Don't you see me? 
You know you've got everybody fooled 

Look here she comes now 
Bow down and stare in wonder 
Oh how we love you 
No flaws when you're pretending 
But now I know she 

Never was and never will be 
You don't know how you've betrayed me 
And somehow you've got everybody fooled 

Without the mask, where will you hide? 
Can't find yourself lost in your lie 

I know the truth now 
I know who you are 
And I don't love you anymore 

It Never was and never will be 
You don't know how you've betrayed me 
And somehow you've got everybody fooled 

It never was and never will be 
You're not real and you can't save me 
Somehow now you're everybody's fool 


pendajalMONA

Tuesday, May 10, 2011

PALATTTT !!!

satu sen pon tade da dalam wallet nie.na tggu gaji masuk akhir bulan 6 ?? mmg ta palat lak.celah mane sial ?? aku na makan ape tggu bulan 6 tu.nie baru awal bulan 5 kot.jangan na mendajal aku la gile.aduhhhaiii.merayu aku da macam anjing kurap at kau mintak di bayar gaji.sbb aku sngat na memerlukan wang.AKU NAK BAYAR WET EXAM AKU SIALLLLLL !!! sedih sial idop aku.na mintak at ibu pinjam wet dlu pehhh jangan arap la aku berani en.mmg ta laaa.menangis aku kenang idop aku makin ssh nie.saket pale bgun2 tido ari nie.yang paling best na ngadu at sayang.tade respon langsung.fakkk uh.terasa gile.untung uh sayang u da ade life u.errr.untung saya ade adik beradik tersayang saya nie putput.ucuk mia,noniey,n oby gegel.AHAHA.aku baru je kenal n rapat ngn diorg p bnyk fun maa sama diorg.even sayang mane tah ilang.thanx la kan.



diorg je yang tenang an aku n try carik keje satu ari yang dapat 50 hengget tuk bayar duit exam aku.ngeee );.mintak2 la ade doe. makan aku ta kesah laa. tape laa. yang penting exam tu. AKU TANA REPEAT SEM BABIIIII !!! aduiii.pening la pikir. nie dgn na exxam ag.penat aku pikir kan.mintak2 pointer aku terbaik laa.jgn uh jahanam lagi.tolong laaaa. uhhh palat kan idop sya.dugaan sebenarnye.terima jelah kenyataan.aku nie drhaka nie.sbb tu jadi cm nie idop.ssh ta bertempat jadi nye.fakkk laaa.haa tgk tu tgh2 ssh ckp fakk pulak en.bkn na mngucap en.ape uhh aku nie.menyedihkan la diri aku nie.


study la aku sebelum di study kan.da la sem nie sangat ssh meyhhh.kepada sape2 yang mendajal aku tu en.aku push korang masuk neraka ta kua2. babi wat aku tension je. sabo jelahhhhhhhh :)


sidajalMONA :)

Saturday, May 7, 2011

die sibuk sbb tgh 'BELAJAR'

comel je si sayang da mula start meluncur papan juga . bz da tade text mlm2 sbb mlm la die pegi meluncur
die bz kerana itu . ahahahaha so ta perlu na mara2 tanya knpe die ta text


ari nie pada  8MAY2011 , 11.15 am.die bgun2 dari tido call.alorh comel suara sayang bgun tido.mcm bangga gile die bgun2 pagi call aku.ahahah so shweet ( dgn nada katun ) adoi makin sayang aku at die.tapi die bg tau semalam die meluncur jatuh n bdn abes luka2.alorh sian sayang aku.tape bese uh bak kata 'apa' kawan aku lagi tersayang 'no pain no gain' ahahah. aku pon salu jatuh bengkak sana sini gitu jelah ayat yg kua dr mulut kawan2 nie :) so sayang kene ingat jgk words tu k . sayang ckp die da pandai ride da n olli jugak.waaa. sangat untung lorh sayang. tahniah.belajar lagi tau.eheh

pastu tgh borak2 nie.die tanya ade curang ta.ehh  celah mane na curang.na curang dgn sape nye.hello ade ke manusia yang bernama lelaki na pandang aku nie. u je uh yang BUTA at dunia nie sayang yang na at i.orang gila pon ta na at i. ahaha. tapi seyes u mmg tade akal suka at i. sbb i la manusia paaling hina yang sayang u teramat sangat 




mona nasuha is fucking in love with norazrul azizi :)

Monday, May 2, 2011

I DO WHAT I WANNA DO LA FAKKKKEEEERRRR !!

Hey do what you want, but don't do it around me.
Idleness and dissipation breed apathy.
I sit on my ass all goddamn day,
A misanthropic anthropoid with nothing to
Say what you must, do all you can,
Break all the fucking rules and
Go to Hell with Superman and
Die like a champion, yeah hey!
Hey I don't know if the billions will survive,
But I'll believe in God when 1 and 1 are 5.
My moniker is man and I'm rotten to the core.
I'll tear down the building just to pass through the door.
So do what you must, do all you can,
Break all the fucking rules and
Go to Hell with Superman and
Die like a champion, yeah hey!

sepalat palat nye hidop aku !!

peh dengan culang kali nye satu hari satu ape pon aku ta masuk kan dalam mulot.ta sentuh ape tuk di makan ape tah lagi minom. memang aku sedang mencipta maut aku sendiri.aku sendiri yang panggil ajal aku. happy tak kau lau dengar idop aku makin palat.mesti kau happy terloncat kegembiraan.finally kau berjaya tumbangkan aku dengan menyeksakan sekali.aku toreh hati aku sendiri.aku campak2 jiwa raga aku dalam tong sampah paling busuk sebab aku lah manusia paling hina kau da cipta lah bodoh.wahhh kau bejaya lah.tahniah kau berjaya.aku bisu aku terpaku memang ta sangka aku bodoh percaya.ingat tak kata2 kau??. FUCKKKKKK!!! kau bole ta ingat ?? kau nie serupa manusia bertopengkan lahata lahabau laaa.aku rasa na bunuh kau la kimak sial !! upsss tapi ta bole.kau da bertindak dulu sebelum aku.kau da bunuh aku dengan seksa sekali.mayat kimak aku da ade depan mata kau ape ag tanam uh.ke kau na bakar aku ?? campak aku dalam parit ke kau na bia aku membusuk dan diratah anjing ?? anjing kan bestfriend for ever kau.pe kate kau ngan anjing kau makan aku.kenyang sikit perot kau tu.daging aku pon sedap diratah gitu sehingga menjilat ibu kaki.kau kan nak buat jahat sangat kan.kau nak mengkimak mendajal idop aku.ehh jangan bagi orang trace perangai kejam kau at aku la bodoh !! eee. TERIMA KASIH DOE WAT IDOP AKU PALATTTT SEPALAT2 NYE . weyhhh aku kene game sial hey sume dgr aku kene GAME again again again n again .

peace o0o