Saturday, April 30, 2011

shhhssshh MAAF !!




Telah jauh  terpisah, diriku dan dirimu,
Dalam ruang dan waktu,
Sendiriku jalani sepiku, tanpa dirimu,
Resahku tanpa hadirmu,
Sungguh berat hatiku untuk merasakannya

Salahku mencintai dirinya saat jauhku terpisah
Darimu,Dan hadirnya menyentuh hatiku,
Untuk cintainya,
Hatiku pun inginkannya,
Hingga runtuh setiaku kepada dirimu

Kusakiti hatimu yang tulus mencintaiku….

Maaf ku tak bisa memilih dirimu
Karena kuterhanyut mencintai dia
Inilah salahku yang memberi ruang
Didalam hatiku tuk mencintainya…

(terhanyut jiwa ini, terjatuh dihatinya)


:) alamak terlayan lagu lama pulak.jiwang pulak tu.AHHA.saja.tibe2, tengah masak tadi ternyanyi lagu nie. tu terupdate jugak at blog nie.hurrmmmm.tade maksud pape k beb.jangan salah sangka.since aku dengan si sayang aku tade lagi la masalah tiga segi macam nie.alhamdulillah.mintak dijauhkan lahh ye.mintak sangat.dan paling heppy sangat si sayaang nak datang dalaam mase terdekat nie.if tade halangan di datang tapi kalau da ta boleh datang nak buat macam mane kan belum tibe mase agaknya.so aku ta kesah bersabar tuk yang terbaik antara aku ngan die :D



No comments:

Post a Comment