Wednesday, April 27, 2011

am i a rebel daughter ??


am i a rebel daughter ?? hell yeah dude !! ask my ibu la.
die jelah yang sanggup tahan perangai aku yang sangat kejam nie
AHAHA. aku suka mintak bende orang ta expect nak pon
dalam kehidupan nie . ade ke orang akan mintak cat 10 kelar tuk besday ??
ado ?? mana ade. orang lain heboh na enfon , na duit na g shopping ,
aku mintak cat . aha sangat bodoh kan .
sangat laa .dalam family aku je uh yang suka pakai sua yang habes koyak
memang stok na kene buang da . ibu siap ugut ag na bakar sua tu
tapi ibu tau aku sayang gile at sua tu mane ade ibu buat ibu cakap je
ibu siap pesan ibu takan kua ngan aku lau aku pakai sua tu
n baju tah pape . aku pakai jugak ibu ta cakap pape pon
rare sangat ibu shaye .boooo jeless ta ??
aku nie suka wat bende yang aku suka je
sampai orang panggil aku melayu MURTAD
ape hal lah diorang nie.die ta pkir die punya murtad kah??
ape yang menyebabkan aku nie di panggil murtad pon aku ta tau
eee . ORANG MALAYSIA TA BAGUS !!
ahahah
 sekian terima kasih muahmuah :*



No comments:

Post a Comment