Saturday, April 30, 2011

shhhssshh MAAF !!




Telah jauh  terpisah, diriku dan dirimu,
Dalam ruang dan waktu,
Sendiriku jalani sepiku, tanpa dirimu,
Resahku tanpa hadirmu,
Sungguh berat hatiku untuk merasakannya

Salahku mencintai dirinya saat jauhku terpisah
Darimu,Dan hadirnya menyentuh hatiku,
Untuk cintainya,
Hatiku pun inginkannya,
Hingga runtuh setiaku kepada dirimu

Kusakiti hatimu yang tulus mencintaiku….

Maaf ku tak bisa memilih dirimu
Karena kuterhanyut mencintai dia
Inilah salahku yang memberi ruang
Didalam hatiku tuk mencintainya…

(terhanyut jiwa ini, terjatuh dihatinya)


:) alamak terlayan lagu lama pulak.jiwang pulak tu.AHHA.saja.tibe2, tengah masak tadi ternyanyi lagu nie. tu terupdate jugak at blog nie.hurrmmmm.tade maksud pape k beb.jangan salah sangka.since aku dengan si sayang aku tade lagi la masalah tiga segi macam nie.alhamdulillah.mintak dijauhkan lahh ye.mintak sangat.dan paling heppy sangat si sayaang nak datang dalaam mase terdekat nie.if tade halangan di datang tapi kalau da ta boleh datang nak buat macam mane kan belum tibe mase agaknya.so aku ta kesah bersabar tuk yang terbaik antara aku ngan die :D



arggghhhh !!!

but


Friday, April 29, 2011


adoi sayang . dugaan nye aii . untunglaa bz satu ari en . pagi2 je bangun dapat text yang bagi i senyum :)

♥ baby.iloveyou ( n have 1miskol dari u)

tapi ade la certain part text you i ta suka laa.errr.weyh sayang.die kawan i yang call tu bkn sape2 yang penting.die na cite masalh die.i siap ckp at die i leyh cakap kejap sbb i tgh text ngn you.but after tu you da majuk daa.err ta tau na explain at u jgn mara lagi tau tak.u na i suh die kol u ke ??? n btw mane you ilang semalam.fine la you hang out kot.but ta salah bg tau jgn la bagi i cm orang bodoh tggu.i ta mara u na wat cm tu sayang . i penat mara2 orang nie.ta untung pon. ade i text mara2 ke.haduiiii.i tau u kalau gado mane na lyn wat bodoh je.pastu text wat cm tade pape jadi.tu la kelebihan you sayang . sampai bile you na ngelak dari masalah sayang .hurmm.but i suka text u after i da na bla tu :)

♥ eh,baby2
:( ha ape ?
♥ i sayang you k 
:P yelah i sayang u jgk :)

even tgh2 gado.die leyh ngelak ckp cm tu je.aku lega ta jadi na rasa geram ngn perangai die.aku ta tau die wat ape at sane dan tah laaa.mungkin die ta suka aku amek tau sangat tentang life die kot.bia la die terus na berahsia. mungkin tu yang terbaik tuk kitorang
mungkin aku belum layak tuk die . abaikan dan jangan la layan sangat perasaan aku nie. sume tu dugaan antara kitorang nie.dan aku masih bersabar. sbb aku sayang die.insyaallah :(

Thursday, April 28, 2011

jangan na J.A.H.A.T sgt laa

eh eh eh . aku ta mara spe2 yang na ngaku gf die ?? ya allah .aku tergelak lagi ade lahh .cuba la sedaya upaya pon .sbb aku yang akan mintak maaf dengan kau sebab aku amek die dari kau . even orang akan pikir aku bodoh apesal aku cakap cam tu . bia uh even ta betul pon aku salah . aku saje na salah kan diri aku. aku pedulik ape laa. aku lagi anta text iloveyouiloveyou ag at die.ingat aku na g mara die n maki2 die.taade laa.tade mse nye la aku na mara die ke kau pon.sbb untungnya aku nie ta reti na mara2 ta tentu pasal if kau rasa dia akan lupakan aku pergi at kau . ha suka ati la . die pon bole pikir mane yang baik en. die nak g at kau g la. aku na cakap ape ?? dan aku tade cakap aaku nie orang paling baik tuk die. kau ingat aku akan jadi cam kau cite balik die penah wat aku saket ati tggl an aku . eh tak laa . menipu la selagi bole menipu merosakkan la selagi bole merosakkan tapi aku ta pilih na wat mcm tu . aku ta suka tgk kaum aku sendiri perbodohkan diri sal lelaki . ahaha ta untung pon . kalau aku ade jodoh ngn die ade laa . insyaallah . diizin tuhan tu aku dengan die. lau tade jodoh cm ne . macam tu jugak la kau kene pikir. jangan la cuba na messy kan bahagian keheppyan orang lain. ta baik pon laa. untungkan ade orang sayang . sangat untung . tapi sebaiknya kite jgn la wat orang rasa mara dengan hubungan kite dengan die . nie la akibat nye lau ade salah sorang nye ade wat saket ati orang . kan da kua kenyataan yang ta sepatutnye kua .eh aku ta mara laa. tape aku paham pasaan kau . listen here sayang by now jangan la suka2 panggil orang sayang2 ag nnt ade yang 'tangkap cintan' bak kate you kan. da tau you anggap die kawan bg tau die awal2 jangan la bg die rase die penah dgn you . ta baik buat orang cam tu sayang so jangan bagi harapan at orang. i tak nak ade orang benci dengan you . dengar la cakap i oke . if you buat ag perangai kecewa kan ati orang lain i sepak muntot you . AHHAHA. sayang you sangatsangat NORAZRUL AZIZI .muahmuahmuah. ya allah panjang kan hubungan kami longgarkan dugaan antara kami AMIN 


Wednesday, April 27, 2011

kertassss melayang lagiii


uuuu . GIRL FEST !! hell yeah sgt best doe. eh ntah ta tau la best ke ta. ta penah pegi pon laaaa. tapi sangat teringin nie na pegi  insyaallah diizin tuhan pegi diizin duit pegi diizin nyawa pegi diizin kaki pegi . lagi pon tade teman na pegi laaa. malu en. takan na layan sorang sorang kot . sabo jelahhh. tak terlayan de sorang sorang . aku rajin dengar je tgk bukan cm oraang lain ui terkinja2.macam best je aku tengok orang gitu . aku malu nak buat so tengok jelahhh . ahahah. uu ta saba na tgk meddthelin.1st time tgk diorg perform at strayy noise. sangat cool laa.suka tgk kak yas da mcm eye set to kill dude . da mmg en. diorang eye set to kill malaysia en. uuuuu. hebattttt .eh ape aku nie ngarutttt .errr bersama la kite ke gig ini. ye meriah kan lagi situasi di sana. jumpa disana insyaallah

am i a rebel daughter ??


am i a rebel daughter ?? hell yeah dude !! ask my ibu la.
die jelah yang sanggup tahan perangai aku yang sangat kejam nie
AHAHA. aku suka mintak bende orang ta expect nak pon
dalam kehidupan nie . ade ke orang akan mintak cat 10 kelar tuk besday ??
ado ?? mana ade. orang lain heboh na enfon , na duit na g shopping ,
aku mintak cat . aha sangat bodoh kan .
sangat laa .dalam family aku je uh yang suka pakai sua yang habes koyak
memang stok na kene buang da . ibu siap ugut ag na bakar sua tu
tapi ibu tau aku sayang gile at sua tu mane ade ibu buat ibu cakap je
ibu siap pesan ibu takan kua ngan aku lau aku pakai sua tu
n baju tah pape . aku pakai jugak ibu ta cakap pape pon
rare sangat ibu shaye .boooo jeless ta ??
aku nie suka wat bende yang aku suka je
sampai orang panggil aku melayu MURTAD
ape hal lah diorang nie.die ta pkir die punya murtad kah??
ape yang menyebabkan aku nie di panggil murtad pon aku ta tau
eee . ORANG MALAYSIA TA BAGUS !!
ahahah
 sekian terima kasih muahmuah :*



i love you OBEY



hussshhhhhh !!!


fuckkkk !! love her hair dude :P

get pierce like dis !!




aku na cat kau !! aku na ciom kau !!





i sangap you :P



uhhhh .sumpah aku sangap kau . sangatsangatsangat.
mari ku mari dong .nak bagi pelukan terhebat nie
dan CPR paling hangat di bahagian mulot kau 
errr . muahmuah dengan gelojohnya sifat aku
bercecer lah ludah aku telankannye dan ingati
kau adalah miliki arrrrrrrrgggggggggggghhh

<3




kesayangan baru :)

comel kan die. auwmmm. sayang doe at die. jauh bebeno duk nye mangkuk nie.kedah nun.even baru kenal.aku suka kaco die nie.sbb die nie melayan lax aku kaco die. tomey nau anda nie la DINO. aku baru kenal ag uh mangkuk nie at FB.kecian die.die ingat aku jantan sbb aku pakai DP jantan.kompius abes die. AHAHA. since tu asyik texting fon jgk.n dinding ke dinding ngn die lg la.lau online tu dinding Fb aku penuh ngan budak sekulah nie.AHAH .jgn pelik die masih bersekolah maaa. muka je dewasa die nie . AHAH pape pon sayang kau la DINO XERA name sebenar aku pon ta tnye ag .

DINO XERA muahmuah :)

will you be my GAY



Monday, April 18, 2011

macbethhh

gua dapat sudah macbeth la weyhhh
hahha.bapak cool gile sial.aku sangat suka nie
sangat epy doe
auwmmmm.
busannye ta dapat na pakai bersama yang tersayang nie
sayang , sayang , sayang
bile nak pakai shame shame nie
bestnye dapat punya in suma sama 
sama lo sayang
i tunggu u tau sayang
u janji mau pakai sama kan :D
iloveyouBABY
this is my second BABY auwwmm like it <3


sorry :(

sorry kawan aku ade saket an ati kau  . aku tade niat  pun na buat begitu . aku tak perfect !! aku tak cukup UMO na faham pasaan korang . aku tak terlayan kerenah kau . sebab aku penat sangat . berhentilah memaksa antara satu sama lain . btw aku tak suka kau judge BF aku . tauk uh tu satu2 nye bende paling pukimak aku ta suka !! if kau rasa die tak bagus pada pandangan mata kau yang suci tu jangan pandang die JUDGE aku sorang je bukan die . die tade kene mengene ngan sifat benci kau terhadap aku . kau tak kenal die dan aku pun belum cukup kenal die . tapi mungkin die lebih baik dari kau . seperti mana kau cuba pertahan kan BF kau depan aku cm tu aku buat bile aku ade someone yang aku panggil BF !!!! maybe die penuh dengan PIERCING di muka die . tapi bukan makna die jahat la pukimak !! die cool pada mata aku dan selamanya . if satu ari TUHAN bagi tau die bukan jodoh aku pun dan die takan dengan aku lagi . aku takan benci die dan aku ta kan tarik langsung kata2 aku nie . tau nape aku sayang SAHABAT aku at tempat aku duduk sekarang ?? diorang tak penah JUDGING aku . mungkin laa kan . aku ta tau belakang2 en .sape tau ape bicara jahat manusia pada orang yang diorang benci . bg aku pegi meninggal lah same korang k .life aku life kau . STFU la dude . aku ade ibu dan ayah aku yang sayang aku 24seven ade tade bf ke kawan ke . IBU AYAH aku ade !! hell yeah im a rebel daughter but they do love me la FUCKER !!


im not your friend anymore 

stop COPY PASTE

stop being jerk in front of me dude !! aku sangat tak suka . aku ta hebat kau na copy paste pon . aku pun jadi  naik rimas tengok kau lah . astagfirullahallazim . rimas sumpah . aku ta hebat doe kau nak tiru . FUCK !! yess if kau nak cakap aku copy paste orang . aku memang ade copy paste orang tapi orang yang aku pandang sangat hebat tuk di tiru . dan aku cari identiti aku bukan nye copy sume. tapi kau nie . aku bukan ta suka la manusia tapi jangan na yeye suka all stuff aku suka . please doe.being ur self dude !! carik life kau sendiri . tuk kau jadi diri kau bukan nnt orang panggil kau MONA II la kimak . aku ta penah suka orang same kan kau dengan aku . kau da cukup hebat tuk ade style sendiri dan aku masih kekampungan kau na tiru sume bende . sumpah aku suka kau bergaya . tapi bukan dalam versi aku . lau kau pikir aku nie macam bagus cakap macam ni terpulang lah beb . aku menyuarakan rasa tak puas ati in my way bukan dalam bentuk cacian tapi cakap dalam bentuk cakap pada diri sendiri aku ye . ,please stop ur crime DUDE err


-MONA-
si FESYEN CRIME
si PENDENGAR LAGU SESAT
si JAHAT !!
si BODOH
si HUDUH sgt2


jgn copy laa



Friday, April 15, 2011

gula gula kapas

Dunia at awan cam ne ekh?
Aneh dan cantek ke?

Masa kecil aku salu layan awan
Sebab awan cam gula gula kapas
Nyummm


Musim panas ade lah
Satu musim khayalan tauk

Kesepian bunyi dengkuran
Kebisingan kipas berpusing
Kesepian bunyi hujan merintik

Berenang sesuatu yang menyeronokkan
Katanye lahhh

Mungkin musim panas tu sesuatu
Yang bising sebenarnya

Tapi sebab tu jugaklah
Hati nie jadi sunyi

Kebisingan bunyi kilat berdentum
Kesepian bunyi cengerik pada waktu malam
Kebisingan cengkerik waktu pagi
Bila matahari ditelan ufuk timur
Hah! Tibe tibe ati jadi sedih
Tak tauh la kenapa

Memang menyeronokkan :D

bila kemurungan melanda :(

Monday, April 11, 2011

fucking HELL YEAH !! nyumnyum







: ) :  i like you.can you hear that through the heartbeat ?





lets be like them la si sayang



 hey sayang jom cm nie. diorang sangat cool dan hebat di mata masing2

hell yeah !! sangat LIGHTs



How many times will the clock go around
How many times can my hands hit the ground
How many coffins before theres a crown
How far will I fall til the alarm sounds

How come you love me when I am ugly
Guess I can only hope

CHORUS
Give me a second go,
Dont let me go alone
You saw me at the worst,
You caught me falling first
All I wanted it to know,
Give me a second go

No matter the weather theres never a break
Conquer a ladder then slip on a snake
Cried til my river turned into a lake
And Im wondering now before its too late

How come you save me when I am angry
Reasons Ill never know

CHORUS

One to five Im half alive, six to nine Im out of line
Ten to twelve Im not myself, by the millionth time
I cry.



for si SAYANG norazrul azizi