Thursday, March 31, 2011

CAMMON CHAOS II


HADIR KAN DIRI ANDA :D

hidup

Marahnye rasa ta dapat nak betul keadaan
suara aku ta penah kau na dengarkan !!
percayalah doe.aku buat nie tuk semua
bukan tuk diri aku
kite da makan , susah , tido , sebilik sebantal ,
makan minum senang sama sama doe
sume sama sama since kite kenal dr .....
ape sial drama korang amek bagi punah sumenya
apa lah lagi yang tak cukup aku nak buktikan
apa lagi doe !!! menangis aku tengok kite macam nie
dulu saling nasihat boleh je if sekarang sume nak melenting
' nie soal kawan aku ta suka stabber !! '
terdiam terduduk aku dengar 
salah paham sume nie
cuba kau paham sume side keadaan yang jadi
errrr !! bodoh nye dengan ape yang jadi tau !!
aku give up betul dengan otak sempit kite
' kau bukan darah daging aku so taleyh na control korang '
sumpah ta suka statement tu.sangat sorry aku tak suka


kita sume nie umpama daun.bile selai jatuh gugur kite tgk dan ta toleh 
biakan berlalu dan kite move on.sangat selfish


choose to be figther then a friend ?? u suck !!

sebut nama MU ..

Aku ini adalah diri-Mu
Cinta ini adalah cinta-Mu
Aku ini adalah diri-Mu
Jiwa ini adalah jiwa-Mu

Rindu ini adalah rindu-Mu
Darah ini adalah darah-Mu

Reff :
Tak ada yang lain selain diri-Mu
Yang selalu ku puja
Ku sebut nama-Mu
Disetiap hembusan nafasku
Kusebut nama-Mu
Kusebut nama-Mu...



Dengan tangan-Mu aku menyentuh
Dengan kaki-Mu aku berjalan
Dengan mata-Mu aku memandang
Dengan telinga-Mu aku mendengar
Dengan lidah-Mu aku bicara
Dengan hati-Mu aku merasa





choose to be Islam 

Wednesday, March 30, 2011

heartbeat


my beautiful life with this two person.
heart them fucking damn much.
aku sangat nakal dan selalu cari gado dengan ibu
tapi lebih kepada kengkawan je kami nie
ibu aku sangat tegas susah na tengok die ketawa
dan kawan2 aku tak paham
dan aku pedulik ape.shes the best then anyone
ayah terbaik selalu menggedik bersama kegedikkan aku
sangat cool dr ayah orng lain
good in kitchen more then ibu
taleyh challenge bapak2 korang.SORRY
love this time.such a nice day
xoxo :*

for my ibu n ayah :D

 
U2 - With Or Without You 
See the stone set in your eyes

See the thorn twist in your side
I wait for you

Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you

With or without you
With or without you

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And Im waiting for you

With or without you
With or without you
I cant live
With or without you

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And you give yourself away

My hands are tied
My body bruised, shes got me with
Nothing to win and
Nothing left to lose

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And you give yourself away

With or without you
With or without you
I cant live
With or without you

With or without you
With or without you
I cant live
With or without you
With or without you

cover by breathe carolina




sayang you.. fakyou :D

rindu gle at kawan aku yang sorang nie


rindu gile at mamat nie si LUQMAN KAMIS.ingat lagi mase na g rumah die.kakak die kawen.tp bukan wat at rumah die pon.buat at dewan.AHAHA
orang pakai baju melayu kakak kawen die pakai kemeja je.dgn mata nye.wahh.
kenal die sem satu.sangat pendiam lah di katekan.duk sebelah aku diam je.kelas boleh di katekan sume same.then ta bape ingat cam ne leyh jd rapat n jadi geng dgn yg lain2.AHAH.memang best.bile sem dua je 1st da jumpe ramai2.paling best time na kumpul dengan yang lain sume.pegi skaterock ngn die n yang lain mmg hebat sbb smbut newyear 1st time.AHAHA.kelakar kan.n da abes pun sem dua bukak sem 3.then tup tup dgr die gado plax ngn kwn rapat yang lain.aku cuba betul keadaan jugak.tp aku pempuan kan yang lain lelaki.bese la lelaki ego tggi dan aku sperti wujud ta wujud tuk bg pndpt bg betulkan keadaan mase tu.yelah keadaan tengah tegang.pasal pempuan je pon sume jadi cm nie.masing2 pilih ta na tegur lagi dan tarik muka.aku tau die ta salah.aku ta memihak die or sape2.bile kite da kenal orang tu.mesti kite cuba pertahan kan die kan.tapi tu laaa.memang KENGKAWAN susah nak dijaga hati nye . marn aku arap au saba je k :D


his not a stabber la kengkawan

aku : i 24seven pikir sal u
dia : waa.terharu.syg u
aku : ( aku wat icon muka sedih )
dia : kenapa syg ?
aku : nothing . i nak stop berangan tentang you
dia : then stop laa
aku : i try.but.em.tah.
dia : you nak i ade depan you kan 
aku : sentiasa rasa gitu
dia : i will
aku : but just in my dream rite :(
dia : in reality la my dear
aku : ye uh.bile tah
dia : one day la 
aku : hope so
dia : mesti punya lau panjang umo
aku : jangan lah cakap macam tu
dia : ???????

....................................................................................................
berharap akan sesuatu yang tak mungkin memang memeritkan.
distance between aku ngn dia hmmmm.

choose to be a sucker then a lover

Saturday, March 5, 2011

Friday, March 4, 2011

melepak dan aku sigemokkk !!


melepaking dihari rabu dengan mereka yang bergelar jutawanan . ahahha . bershoppingan di DOLL STORE.bukan main menganjing lagi kasotnya MACBETH sudah . ahaha. baju nye jgn cakap la.terliur di buatnya laaa kan. tahniah lah kepada mereka yang memenangi wang sebanyak itu . in ur dream laaa . melepaking di ONE CAFE cuci mata yang dah lame ta cuci. memang penat layan kerenah orang banyak duit nie. ahaha. abang at EX terbaik laa ensem2 la stuff abang jual. bukan abang ye ensem jangan perasan laaaa . mencari kasot la kononnye di ZONE5 yang si mamat cashier tu sempat lak main deck ea.orang sibuk na pilih kasot die sibuk main deck.aku curik kasot t. ahaha. rambut lawa bang .bg sayaa bole ?? :)


muka penat selepas bershoppingan . ahaha. kelakar gile. sempat pose na wat photoshoot. mangsa yang kene layan kerenah aku laaa MONA NASUHA hmm. bontot !! haishhh. teruk nye diorng niee.time nie pon tgh wat asgnment tuk best picture life actually. tapi tah ape yang di snap aku pon tak tau . :)


lihat saya.gemok da cam badak dlu gemok la jugak tapi tak la segemok nie.cibaiii. nie sume salah nasi ikan sotong ape lagi . salah diorang masuk dalam perot aku. ngeee. sedihhh tade sape nak at aku. al sebelum nie pon mmg tade sape nak pon.kahkah :)
tapi aku happy dengan mereka nie :)
si bodoh2
pon bole :))