Friday, February 25, 2011

asking ALEXANDRIA :D


ASKING ALEXANDRIA adalah band english metalcore yang asalnya dari York,North Yorkshire n blablabla.aku tulis blog pasal mereka kerana kekecohan akan degaran bunyian kegosipan tentang kehadiran mereka memekik disini.pehh ! celahmane.lambat lagipon bulan 5 an an. tetap menunggu dan menanti yup :D



dipadatkan dengan 5 currently members iaitu Sam bettley as bass guitar, Ben bruce as vocal lead guitar programmer, James cassells pulok as drummer, Cameron leddells as a rythm guitar dan Dany worsnop as lead vocal synthesizers hmm ?? jugak as keyboard dan pinano.AHAH piano la. macam baand lain yang akan menyimpan pemain simpanan begitu juga asking. iaitu Ryan Binns dan Joe lancaster . pehh !! celahmane.ingat cite sal bola ke?? aku kenal diorang dari hasil diorang gubahan baru lagu orang lain.bukan bende tak baik diorang buat lagu tu lagi sedap adalah an an an,bukan diorang tade lagu sendiri ade laaa.so jgn salah tanggap


aku pilih lagu 'The Final Episode' tuk dikongsi sebab best lah. AHAHA eh! lagu satu sebab intro yang sangat best.dengo2 !! lau da diawalnye best ending nye lagi best an . so macam biasa ak tergelak mendengar sesuatu yang hebat di telinga.dan lau ak tergelak meansnye aku suka la.pehh !! care :D

bunga KATAK

Thursday, February 24, 2011

bunyian syahdu



And hey darling,
I hope you're good tonight.
And I know you don't feel right when I'm leaving.
Yeah, I want it but no, I don't need it.
Tell me something sweet to get me by,
'Cause I can't come back home till they're singing

La, la la la, la la la,
Till everyone is singing

If you can wait till I get home,
Then I swear to you that we can make this last.
(La la la)
If you can wait till I get home,
Then I swear come tomorrow, this will all be in our past.
Well it might be for the best.

And hey sweetie,
Well I need you here tonight,
And I know that you don't wanna be leaving me
Yeah, you want it, but I can't help it.
I just feel complete when you're by my side,
But I know you can't come home till they're singing

La, la la la, la la la,
Till everyone is singing.
La, la la la, la la la.

If you can wait till I get home,
Then I swear to you that we can make this last.
(La la la)
If you can wait till I get home,
Then I swear come tomorrow, this will all be in our past.
Well it might be for the best.

You know you can't give me what I need.
And even though you mean so much to me,
I can't wait through everything,
Is this really happening?
I swear I'll never be happy again.
And don't you dare say we can just be friends.
I'm not some boy that you can sway.
We knew it'd happen eventually.

La, la la la, la la la,
Now everybody's singing.
La, la la la, la la la,
Now everybody's singing.
La, la la la, la la la,
(If you can wait till I get home)
Now everybody's singing.
La, la la la, la la la,
(Then I swear we can make this last)
Now everybody's singing.

La, la la la, la la la,
(If you can wait till I get home)
Now everybody's singing.
La, la la la, la la la,
(Then I swear we can make this last)
Now everybody's singing.
La

kawan baru :)


TAK penah lihat TAK penah tengok.TAK penah pandang TAK penah sentuh.TAK penah bersemuka TAK penah bicara.TAK penah usik TAK penah pegang.TAK penah cakap TAK penah kenal.TAK penah tau TAK penah sangka TAK terkata. TAK menyangka TAK caya. dia yang aku kenal dalam 1week nie.gila TAK bertempat. sikurus sitinggi sisepet sispecky sipiercing sikuat tido siporno. AHAHA sigila simental sipemalu sipenyegan sipoyo tapi cute AHAHA sikuat makan siperut kecik .siscreamo simelepak si si si si dan akan datang :D suka kawan ngan u <3

Friday, February 18, 2011

janganpergiii

dengaran bunyian yang sangat sedih.asyik dipinta pinta jangan dipergikan.
menyakitkan bila merayu pada yang bukan sudi
mencerit pecah tekak pada yang ta mungkin sudi
dicelah celah bunyian yang mengharapkan dia juga merasa sangat diperlukan
seperti dia memerlukan dia
pedih bila kasihnya ditolak
perit bila pikirkan kisah nya
perlu ke teruskan atau melupakan
kisah indah kisah peritnya
???

Friday, February 4, 2011

kerassss :)

--> look at MARTIN BRODA punya smile.adoi.fucking hot seyhh !!! eerrrr. love it.sebenarnya bukan nak cite sal martin broda ye atau lebih dikenali MARTY.ahaha.band nie aku kenal dari seorang kawan yang sgt cool bagi aku now da tade.ilang pegi jauh2 mane aku ta tau,hope die come back la.band nie di kenali sebagai ABANDON ALL SHIP.
---> mempunyai 5 orang jejaka tampan yang heavy cool yang membawa genre post-hardcore,metalcore dan trance dan berdiri di atas kaki kaki underground.actually band nie bkn menetapkan 5 orang saje dalam band nie ade lagi 4 manusia yang sentiasa ada dibawah bunyi bunyian ABANDON ALL SHIP.aku menge'share' lagu 'geeving' disini kerana intro musik nye sangat hebat.1st aku dengar aku tergelak kerana keasyikan nye.nak tau aku minat sesuatu lagu tu cm ne??aku akan gelak besa bile dgr dan lagu nie aku tergelak abes.means nye aku sangat suka laaa.ahaha.pelik ta cara aku untuk suka pada bunyi bunyian??

sesawang katak :)

HELL YEAHH !!!

hell yeah !! avril lavigne kembali dengan lagu terbaru die 'what the hell'.fun menjadi seorangnye die.ahahha.TENANG SUDAHH ahahaha.seorang sangat tahu ape yang die nak kan.even after divorce dengan lelaki pujaan hati aku DERYK WHIBLEY dari band sum41.ahah.apakah aku bercita cita menjadi seorang nya die??hmm let me think .. yelahh hebat pe jadi die.buat musik ikot suka die.aku kan suka playing mess around.ahahah.aku ta na jadi penyanyi tapi  nak buat kerja mengarut macam die dan berpacaran dengan rockstarrrr.wahhh.hebatt.TENANG SUDAH

Thursday, February 3, 2011

next activity :P


lihat lah septum nose mereka.wahhhhh !! hebat kan.TENANG SUDAH :)
aktiviti akan datang.hahah.kalau aku berani dan tahan saket lah.orang cakap saket sangat.errr
gila ape aku.tade tempat lain na wat pierce at idung tu jugak aku nak wat kan.kalau da suka ape bole buat.ye kan aje laaa.TENANG SUDAHHH.ahahah
berani tuk sesuatu yang fun tak salah lagi pon aku da bnyak sengsara da pon :)
ahahhaha.eh ape cite pasal missery nie.tade makne nya laaaa.errr
time to change :)

casio :)

santek bukan.aku melihat nya di laman sesawangnya fb namenya dirahsiakan.ahaha.maaflah mengambil nya tanpa kebenaran kau ye.aku da minat sangat , so aku na share disini.errr.gerun sangat melihatnya dan aku teringin memiliki nya sangat lah.sape mau belanja aku ini.errrr.aku mahu yang gold tu.ahaha.nice one laa.berzaman da jam nie dulu tade lak aku minat gile2.sekarang baru nak gile minat barang nie.errrrr.ahahah
tak salah mencuba kan. :)

sesawangKATAK :)

kertas melayang





aku giggers kah ?? entah lah.tiada jawapan nye.aku hanya pendengar segala bunyi bunyian yang disajikan manusia.aku tidak pernah sekali mengenepikan ape jua konsep genre yang disajikan.lain manusia lain cara menikmati musik yang di makannya.ahaha.cerita pasal makan kah ?? tak juga. kertas kertas melayang nie bakal aku hadir di dalam bulatan drastiknya.sangat popular skang n hebat diperkatakan kedatangan MISS MAY I.aku sangat tak mengenali mereka tapi ckup bgus dngar bunyian nye.bagi aku mereka seakan akan band ATTACK ATTACK.sama dan bau segar.ahaha. tapi DEFTONES ta tau lagi la kerana harga tiketnya yang gerun.ahaha rasa aku ta mampu saja. genre alternative metalnya sezaman dengan KORN, SLIPKNOT, SOULFLY, SNOT agak heavy tapi sangat layan.ahaha.apakah akan ku hadir kah??tak tahu laaa :)

: sesawangkatak

Tuesday, February 1, 2011

dengaran bunyian

Bila susah nak tido DIA pesan dengar lah lagu nie.DIA pon mase susah nak tido dgr lagu nie.
mase DIA bagi suh dengar saya nanges je.tapi die ta dengar pon.kitorang da hang up call
sedih sangat sebb DIA na saya senang tido.akhirnya saya tido,lena sangat
terima kasih lah dekat DIA.berhutangnya rasa dkt DIA.
DIA salu bagi lagu best2 bagi saya dengar
happy rasa bila DIA wujud dkt sgt
sekarng DIA da tade da
ELLIS SAN
dia da pergi
saya salu rindu dekat DIA sangatsangat
sume orang saya kuat
jgn cuba ingat DIA
lupakan DIA
KATAK ??

masih JATUH

suka tak kau bila kau jatuh kan aku dengan penuh perasaan
aku jatuh terus berdarah
tak benti benti darah kua.
tau tak dekat mana darah tu mengalir
dekat hati aku laa
apa kau tak nampak ke keretakan yang ada dekat hati aku nie

errr !!
aku harap sangat kau paham saket nye bile kau tolak aku macam tu
die kata kau sangat sekarang
bukan sesedih aku
bila dengar mcm tu lagi parah tau hati aku nie
retak die makin besar
aku sengsara weiii
apa kau tak nampak ke
aku tercekik at sini, tapi kau sana penuh dengan kebebasan
aku jatuh berderai doe
orang cakap bende nie jadi ada sebabnya
aku nak tahu sbb apa bende nie jadi la BODOH
bagi aku jawapan dari mulot korng dan DIA
apa aku nak buat sebahagian aku adalah DIA
aku mmg bodoh laaa.bia die makan hati aku mcm tu

errrrrrrr

aku bia kan je.aku ta kuat doeee
aku lemah mcm pempuan lain.
kadang kadang rasa nak salah kan takdir je
tapi aku manusia biasa
aku redha akhirnya
bergembira tapi hati saket

rindu kau SI KATAK